Ekologija

Naše poslanstvo je, da sledimo trendom v odnosu do narave in tudi samo čiščenje objektov je pomemben del tega. Pomembna je izbira ustreznih ekoloških čistil, ki jih uporabljamo pri vsakdanjem čiščenju in s tem posredno prispevamo tako mi kot tudi naši naročniki k večji ozaveščenosti in skrbi za okolje.

Pri svojem delu dajemo posebno pozornost ločenemu zbiranju odpadkov po vrstah. Zato našim strankam omogočamo in pomagamo zbirati ločene odpadke, obenem pa skrbimo tudi za odvoz odpadkov v zbirne centre, kjer se odpadki predelajo.

Za naše stranke poskkrbimo tudi za možnost odvoza pri  uničevanju  predvsem poslovne dokumentacije in papirja.

Verjamemo, da naše delo vzpodbudi tudi marsikaterega zaposlenega k bolj vestnem in urejenem zbiranju odpadkov na delovnem mestu, obenem pa  verjamemo, da se te navade prenašajo tudi v domače okolje s posredovanjem  mlajšim generacijam, kar je zelo pomembno iz vidika ozaveščanja posameznika in naše družbe.

Navzven morda majhni koraki, ki pa nas vse skupaj peljejo v bolj zelen svet.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Preberi več