O nas

Podjetje EKOGA podjetje za čiščenje in ekologijo d.o.o. ima vizijo in cilj postati eno izmed ekološko najbolj prepoznavnih čistilnih servisov v Sloveniji.


Naše podjetje Ekoga d.o.o. je ustanovil oče že leta 1997, tako da imamo že skoraj dvajsetletne izkušnje na področju čiščenja in vzdrževanja poslovnih ter bivalnih objektov in okolice.

Naša primarna dejavnost je čiščenje objektov, pri čemer dajemo večji poudarek biološko razgradljivim čistilom. Zaposlujemo preko 40 delavcev različnih profilov z ustrezno izobrazbo. Ker smo specializirano podjetje za ekološko čiščenje objektov, dajemo velik poudarek skrbi za okolje, zato veliko vlagamo v moderno tehnologijo in sledimo modernim trendom.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Preberi več